Снимка: БулфотоЛидерът на Воля и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешкиизлезе

...
Снимка: БулфотоЛидерът на Воля и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешкиизлезе
Коментари Харесай

Веселин Марешки издирва кандидати за кметове чрез имейли

Снимка: Булфото

Лидерът на " Воля " и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешкиизлезе с апел към българските жители през страницата си в обществената мрежа " Facebook ", написа novini.bg.

Той разгласи имейл, на който хората да изпращат биографиите си или оферти за персони, които да се включат във " Воля " като претенденти за кметове и общински съветници. За задачата от партията са създали специфична е-поща „ Имам ВОЛЯ ” – [email protected].

,,Както знаете, ние на първо място сме национално придвижване. Не сме хора, които ще спускат от горната страна нагласени листи с партийни послушковци. Търсим потвърдили се хора, уважавани персони. Затова вършим тази самодейност - дано всички, които се припознават в определението честни родолюбци, специалисти и експерти, които в действителност милеят за общината, в която живеят, да се причислят към нас и дружно да променим метода, по който се работи локалната власт. Хората се вълнуват от идните избори за Европейски парламент – те в действителност са от голяма важност, само че за тях доста по-важни са изборите за кмет, за общински съветници. Затова започваме подготовката и за идната акция, редом с тази за ЕП``, заяви Веселин Марешки в известие, публикувано от пресцентъра на партията.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР